PERRY 2000 takarító cég, épület üzemeltetés - bemutatkozás


A PERRY 2000 kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt facility management szolgáltatásokat. Cégünk 1999-ben kezdte meg működését, kezdetben kizárólag takarítási szolgáltatásokkal foglalkoztunk. A későbbiekben – a piac igényeihez igazodva – egyéb, takarításhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységi körünket. Fő profilunk az épület üzemeltetés és az ehhez tartozó mindennemű feladatkör ellátása, úgy mint takarítás, kertészeti szolgáltatások, karbantartás, épület-felügyelet – diszpécser és portaszolgálat.

A több éves szakmai tapasztalat, a modern technikai háttér és a rugalmas, precíz munkatársak biztosítják, hogy minőségi épület üzemeltetési szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőink részére. Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy megbízható munkánk színvonalával mindazok a cégek elégedettek voltak, ahol eddig – és most is – szolgáltatóként dolgozunk. Az eltelt évek során az épület üzemeltetés, mint szolgáltatás sokat fejlődött. Cégünk is lépést tartott a munkatársaink képzésével, a környezetbarát anyagok és gépek használatával, valamint a technológiák folyamatos fejlesztésével. Célunk, hogy a takarítási és a kertészeti szolgáltatások során megteremtsük az igényes, tiszta és higiénikus környezetet, ezzel járulunk hozzá az Önök kellemesebb munkakörnyezetéhez. A műszaki üzemeltetés terén munkatársainkkal együttműködve biztosítjuk az objektumok üzembiztos és folyamatos működését. A munka minőségére, a munkavégzés megbízhatóságára garancia, a több mint 10 éve a magas szintű elvárásoknak megfelelő, jól összeszokott dolgozók gárdája.

Törekszünk megtalálni azt a partnerkört, akik a hosszú távú értékteremtés és értékmegőrzés elvei szerint építik fel működésüket. Azokat, akik akarnak és képesek áldozni olyan biztosan megtérülő beruházásokra, mint a hatékonyságnövelő, emberközpontú munkakörnyezet és az igényes cégmegjelenés.

Jogosan merülhet fel az a kérdés, hogy miben vagyunk mások, mint a piacon szereplő más épület üzemeltető cégek. Néhány érv, ami mellettünk szól:

  • Munkatársainkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy azt a minőségi szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink, illetve megrendelőink részére, amit ígértünk. Ennek köszönhetően alakulhatnak ki a stabil és a hosszú távú korrekt kapcsolatok, a megbízhatóság és a tisztesség jegyében.
  • Az elmúlt több mint 10 évnek köszönhetően, megfelelő szakmai hátteret, precíz munkaerőt és professzionális technológiákat értünk el. E kiemelt tényezők együttes hatásaként, bármilyen feladatot gyorsan, hatékonyan és jó minőségben megoldunk.
  • Hosszú évek során válogattuk össze takarító, kertész, vagyonvédelmi, portaszolgálati műszaki munkatársainkat, ennek köszönhetően minden dolgozónk megbízható, mindannyian leinformáltak, valamint munkájukat szakszerűen végzik.
  • Cégünk számára rendkívül fontos, hogy minél kevesebb vegyszerrel terheljük környezetünket, ennek érdekében környezetbarát technológiát, eszközöket és tisztítószereket alkalmazunk. A takarításhoz felhasznált tisztítószerek az ÁNTSZ által engedélyezettek és az Európai Unió normáinak is megfelelnek.


 

iroda takarítás    -     szálloda takarítás    -     áruház takarítás    -     társasház takarítás    -     takarítás árajánlat

PERRY 2000       -       2049 Diósd, Duna utca 19.      -       Telefon: 06-20-806-86-18       -       Email: info@perry2000.hu